Koop cryptocurrencies en krijg 10 dollar aan Bitcoins gratis

Wil jij de eerste stappen in de cryptowereld zetten en bijvoorbeeld Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash of Bitcoin kopen? Als je bij Coinbase minimaal 100 dollar (81 euro) investeert in een van deze vier munten krijg je 10 dollar (8 euro) aan Bitcoin gratis.

Account aanmaken op Coinbase

Een eenvoudige manier om de vier grote cryptocurrencies (Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash) te kopen is door gebruik te maken van Coinbase. Dit is één van de grootste websites waar je cryptocurrency kunt kopen, bewaren en verkopen. Ook kun je hier eenvoudig de realtime prijzen volgen. Hoe je precies een Coinbase-account moet aanmaken en hoe je een cryptocurrency via de website kunt kopen of verkopen leggen we je uit in dit artikel.

Krijg 10 dollar aan Bitcoins gratis

Wanneer je via deze link een account aanmaakt op Coinbase en voor minimaal 100 dollar (81 euro) aan cryptocurrencies koopt dan krijg je 10 dollar (8 euro) aan Bitcoins gratis. Wil je graag cryptocurrencies aanschaffen, doe dat dan via deze link.

Lees ook verder over het gebruik van wallets en het verhandelen van cryptocurrencies op een exchange. Wil je altcoins kopen? Probeer dan de beste exchange eens; Binance.