Krijg 10 euro aan Bitcoin als je een account opent bij Coinmerce

Wil jij graag met crypto beginnen en liefst ook wat Bitcoin krijgen om goed mee te starten? Coinmerce heeft nu een mooie actie lopen waarbij je 10 euro gratis aan Bitcoin krijgt als je een account opent en voor minimaal 50 euro handelt in cryptovaluta.

10 euro aan Bitcoin bij Coinmerce

Als je nu een account aanmaakt bij Coinmerce, een van de grootste brokers voor cryptocurrencies, en voor 50 euro aan cryptocurrencies koopt of verhandelt dan krijg je automatisch 10 euro aan Bitcoin in je wallet gestort. Wil je weten hoe dit precies werkt? Lees dan ons artikel over het aanmaken van een account bij Coinmerce.

De voorwaarden voor deze actie zijn vrij simpel. De actie geldt van 14 februari 2021 tot en met 21 februari 2021 en iedereen kan meedoen. Je hoeft alleen maar een account aan te maken via deze link en voor 50 euro aan cryptocurrencies te kopen. De 10 euro aan Bitcoin wordt automatisch aan jouw wallet op Coinmerce toegevoegd.

Wil je nog meer voordelen? Het Nederlandse Bitvavo heeft nu ook een mooie actie lopen waarbij je geen handelskosten betaalt over de eerste 1.000 euro die je verhandelt. Dat kan al snel een paar tientjes schelen. Hoe dat werkt lees je in dit artikel.