Samen cryptocurrencies verdienen met het Binance referral programma

Nagenoeg elke exchange of broker biedt je de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen. Zodra iemand de uitnodiging accepteert en crypto koopt verdien jij ook een deel van de transactiekosten. Binance heeft de mogelijkheden voor dit zogenaamde referral programma onlangs uitgebreid waardoor je samen met je vrienden cryptocurrencies kunt verdienen.

Als gebruiker van Binance kun je een zogenaamde referral link aanmaken. Dit is een link die je kunt delen met je vrienden en waaraan Binance kan zien wie er zich via jouw link heeft aangemeld voor de exchange. Zodra iemand zich aanmeldt via jouw link en begint met handelen krijg jij 20 procent van de transactiekosten van elke transactie.

Lees meer over Drie cryptocurrencies (altcoins) met veel potentie na 2019

Maar, Binance geeft je ook de mogelijkheid om samen met je vrienden geldt te verdienen. Een standaard referral link geeft jou 20 procent van de transactiekosten van de ander, maar je kunt ook een link aanmaken waarmee je de 20 procent met je vrienden deelt. Deze zogenaamde ‘kickback rate’ kun je instellen op 0, 5 of 10 procent. Je kunt er dus voor kiezen vrienden die zich aanmelden via jouw link voor 5 of 10 procent te laten meedelen in de inkomsten over transacties. Kies je voor 5 procent, dan houd je er zelf 15 procent aan over. Kies je voor 10 procent dan deel je de inkomsten 50/50.

Aangezien wij graag zien dat iedereen een graantje meepikt in de wereld van cryptocurrencies hebben wij ook een speciale referral link voor lezers van onze website aangemaakt. Als jij jezelf via deze link aanmeldt bij Binance delen we de inkomsten 50/50. Jij 10 procent van de transactiekosten, wij 10 procent van de transactiekosten.

Wil je meer weten over hoe je in cryptocurrencies kunt handelen op exchanges als Binance? Neem dan onze Binance handleiding door. Koop je liever cryptocurrencies via een Nederlands platform? Lees dan alles over de Bitvavo exchange.