Word abonnee van onze Telegram-groep en ontvang tips en advies

Wil jij graag tips op het gebied van cryptocurrency ontvangen of heb je hulp nodig wanneer je net begint met crypto? Word dan nu abonnee van onze Telegram-groep en we houden je regelmatig op de hoogte van belangrijk nieuws, we bieden je ondersteuning als je vragen hebt en we geven regelmatig tips voor het kopen van cryptocurrency.

Word abonnee van de Telegram-groep

Telegram is een gratis berichten-app voor onder andere iOS, Android en de desktop, en wordt al jaren gebruikt als hét platform voor cryptocurrency enthousiastelingen. Er zijn duizenden groepen waarin specifieke coins of juist algemene ontwikkelingen besproken worden. Sinds kort heeft Cryptocurrency Tip ook zijn eigen Telegram-groep, waarin we actief nieuws en tips zullen delen, en advies zullen geven.

We beginnen met een speciale actie, want voor een bedrag van 0,5 Litecoin (op het moment van schrijven ongeveer 30 euro) krijg je levenslang toegang tot de groep, kun je jouw vragen stellen over alles dat met crypto te maken heeft, bieden we je regelmatig tips om te investeren in crypto en melden we belangrijke evenementen en nieuwtjes. Deze actie is tijdelijk; daarna wordt het bedrag verhoogd naar 1 Litecoin.

Wil jij toegang tot onze Telegram-groep? Stuur dan een mailtje naar telegram(at)cryptocurrencytip.nl, voorzien van je Telegram gebruikersnaam en het walletadres waar vandaan je ons het abonnementsgeld over zal maken. Vervolgens sturen wij je ons walletadres en zodra de transactie voltooid is nodigen we je uit voor de Telegram-groep. Weet je nog niet precies hoe het versturen van cryptocurrencies als Litecoin werkt? Lees dan dit artikel door.