Actie verlengd: Koop crypto bij Bitvavo en betaal geen handelskosten

Een tijdje terug schreven we over een mooie actie van het Nederlandse Bitvavo, waar je geen handelskosten op de eerste 1.000 euro die je verhandelt hoefde te betalen. Deze actie is nu verlengd waardoor je nog altijd flink wat geld kunt besparen door een account aan te maken via onderstaande link.

Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency exchange met ruim aanbod aan digitale valuta. Bitvavo heeft een geavanceerde exchange en laat je handelen tegen lage kosten. Speciaal voor lezers van Cryptocurrencytip heeft Bitvavo afgelopen jaar een mooie actie in het leven geroepen en nu is deze actie verlengd. Wanneer je je nu aanmeldt op de website van Bitvavo hoef je over de eerste 1.000 euro die je verhandelt namelijk geen transactiekosten te betalen.

Bitvavo biedt je de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen, maar daarnaast kun je diverse altcoins aanschaffen, waaronder Vechain (VET), IOTA (IOT) en Neo (NEO). Je kunt de cryptocurrencies kopen met iDeal of een bankoverschrijving. Bitvavo heeft een eigen wallet waarin de munten opgeslagen kunnen worden, maar je kunt ze ook naar een eigen wallet sturen, bijvoorbeeld op een exchange. Wil je weten hoe dit handelen precies werkt, hoe je cryptocurrencies via Bitvavo koopt en hoe je een account aanmaakt? Lees dan onze Bitvavo handleiding door.

Bitvavo werkt met variabele handelskosten per digitale valuta. Verhandel je per maand minder dan 50.000 euro dan is de fee 0,25 procent van de transactie. Maar, als jij je snel aanmeldt op de website van Bitvavo dan hoef je niks te betalen. Over de eerste 1.000 euro die je aan cryptocurrencies verhandelt rekent de website namelijk geen kosten.

Lees ook meer over het kopen van cryptocurrencies en ons advies met de beste cryptocurrencies van dit moment.