Drie cryptocurrencies (altcoins) met veel potentie na 2019

De doorgewinterde crypto-enthousiasteling zal het niet ontgaan zijn; de bearmarket duurt alweer een hele tijd. Bitcoin staat op een zeer laag niveau en dat betekent dat ook de altcoins in de afgelopen 1,5 jaar flinke verliezen geleden hebben. Maar, na een bearmarket komt altijd weer een bullmarket dus misschien is dit wel het juiste moment om cryptocurrencies te kopen.

Ervan uitgaande dat de bullmarket zijn gezicht weer zal laten zien in de komende maanden; wat zijn dan de drie cryptocurrencies (altcoins) met de meeste potentie voor de lange termijn? Anders gezegd; met welke coins kun je de meeste winst verwachten? We zetten er vijf voor je op een rij, maar zoals altijd geldt dat je zelf research moet doen voordat je ergens in investeert en niet klakkeloos advies van anderen aan moet nemen. Onderstaande altcoins maken in ieder geval onderdeel uit van ons portfolio.

Vechain (VET)

Vechain (VET) is nog altijd onze topfavoriet, maar absoluut een investering voor de lange termijn. Het bedrijf heeft als één van de weinige cryptocurrencies al een werkend product, tientallen grote partners, diverse deals en een ervaren en uitgebreid team. Vechain biedt blockchain-oplossingen voor verschillende industrieën, zoals auto’s, luxe goederen, retail, etenswaren, enz. Het doel van het bedrijf is om end-to-end productcontrole te garanderen. Bovendien kunnen bedrijven hun eigen dApps (gedecentraliseerde applicatie) bouwen op de blockchain van Vechain. De blockchain van Vechain draait soepel en het aantal partnerships groeit gestaag. Nu is het wachten op de grote doorbraak.

Wil jij VET kopen? Dan raden we je aan dit via Binance te doen. Let wel dat de coin daar nu nog VEN als symbool heeft. Meer over hoe je hier cryptocurrencies koopt lees je in onze Binance handleiding. Wil je direct aan de slag, lees dan ons artikel over een cryptocurrency kopen.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) is net als Vechain een investering voor de lange termijn. Het is een openbaar en gedecentraliseerd blockchainproject in ontwikkeling. Net als Ethereum heeft Cardano het doel om een Smart Contract platform te worden, maar dan wel met meer geavanceerde features. Smart Contracts laten applicaties en systemen automatisch handelingen uitvoeren. Dit gebeurt door vooraf in de blockchain geprogrammeerde logica. De ontwikkelaars van de Cardano claimen dat dit het eerste blockchain platform is dat op wetenschappelijk onderzoek en wiskundige theorieën gebaseerd is. Het team noemt de blockchain en de ADA cryptocurrency dan ook wel de “derde generatie blockchain”. Cardano (ADA) staat nog in de kinderschoenen maar het team erachter is groot en gedreven, en de verwachtingen zijn heel hoog.

Wil jij Cardano (ADA) kopen? Dan raden we je aan dit via Binance te doen. Meer over hoe je hier cryptocurrencies koopt lees je in onze Binance handleiding. Wil je direct aan de slag, lees dan ons artikel over een cryptocurrency kopen.

Enigma (ENG)

Enigma (ENG) is misschien geen hele sexy of bekende altcoin, maar wel een coin die in onze optiek veel potentie heeft. Simpel gezegd is Enigma een protocol die je als laag op elke blockchain kan leggen. Dankzij deze laag kunnen smart contracts anoniem worden geprogrammeerd en kan niemand zien wat er in staat. Daarbij worden de blockchains beter schaalbaar waardoor meer gebruikers er tegelijk gebruik van kunnen maken. Enigma doet dit door alle kleinere transacties zelf af te handelen, terwijl de hoofdblockchain zich alleen nog maar druk hoeft te maken om de belangrijkere grote transacties. Enigma heeft een groot en gedreven team, waarvan een groot deel afgestuurd is aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Wil jij Enigma (ENG) kopen? Dan raden we je aan dit via Binance te doen. Meer over hoe je hier cryptocurrencies koopt lees je in onze Binance handleiding. Wil je direct aan de slag, lees dan ons artikel over een cryptocurrency kopen.