Gratis 70 dollar aan EOS en DAI tokens voor iedereen – lees hoe

Een aantal weken terug lieten we je kennismaken met het Coinbase Earn-programma. Zo kon je door video’s over de XLM (Stellar Lumens) cryptocurrency te bekijken ook echt XLM verdienen. En dit tot 50 dollar zelfs. Coinbase heeft het programma inmiddels verder uitgebreid en dat betekent dat je nu ook 50 dollar aan EOS, een zeer populaire cryptocurrency, en 20 dollar aan DAI, een zogenaamde stablecoin, kunt verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is een paar simpele video’s bekijken en vragen beantwoorden. Hieronder lees je hoe dit werkt.

Coinbase Earn

Coinbase heeft eerder dit jaar het programma Coinbase Earn in het leven geroepen. Met dit programma wil het bedrijf mensen bekendmaken met cryptocurrencies en ook specifieke digitale munten. Eén van de eerste projecten binnen het programma was dat van XLM (Stellar Lumens), maar inmiddels zijn meerdere munten aan het programma toegevoegd. Zo kun je nu ook alles leren over EOS en DAI, en als jij je inleest over deze digitale munten kun je 50 dollar aan EOS en 20 dollar aan DAI verdienen, helemaal gratis.

Gebruikers van Coinbase die zich aanmelden voor het Earn-programma kunnen nu 70 dollar verdienen, puur door het lezen van wat informatie over EOS en DAI, het bekijken van een aantal video’s en het beantwoorden van een paar korte vragen.

Krijg nu je gratis XLM

De actie is sinds kort ook beschikbaar voor Nederlandse en Belgische gebruikers. Hoe je 50 dollar aan EOS en 20 dollar aan DAI kunt verdienen is heel eenvoudig. Allereerst maak je een account aan op Coinbase. We vertellen je in onze uitgebreide gids hoe dit precies werkt.

EOS

Vervolgens gebruik je deze link om aan de EOS-actie mee te doen, waarmee je dus direct 50 dollar aan EOS munten kunt verdienen. Heb je de video’s bekeken en de vragen juist beantwoord, dan krijg je 10 dollar aan EOS. Nodig je vervolgens vrienden uit dan krijg je er nog eens 40 dollar aan EOS bij.

DAI

Wil je ook 20 dollar aan DAI verdienen? Doe dan mee via deze link. Na je aanmelding meld je jezelf aan voor het Earn-programma. Zodra je geaccepteerd bent beantwoord je een paar vragen, waarna je 6 dollar aan DAI krijgt. Maak je daarna een wallet aan, dan krijg je nog eens 14 dollar aan DAI munten. Het doel van DAI is de munt gelijk houden aan de dollar waardoor je altijd 20 dollar hebt.

Extra tip

En dan hebben we nog een extraatje; Wanneer je via deze link een account aanmaakt op Coinbase en voor minimaal 100 dollar (81 euro) aan cryptocurrencies koopt dan krijg je 10 dollar (8 euro) aan Bitcoins gratis. Benieuwd in welke coins je het beste kunt investeren? Lees dan ons nieuwste advies.