Airdrop: Gratis XLM (Stellar Lumens) wanneer je je inleest op Coinbase

Coinbase heeft onlangs het programma Coinbase Earn in het leven geroepen. Met dit programma wil het bedrijf mensen bekendmaken met cryptocurrencies en ook specifieke digitale munten. Eén van de eerste projecten binnen het programma is dat van XLM (Stellar Lumens) en als jij je inleest over deze digitale munt kun je 50 dollar aan XLM verdienen, helemaal gratis.

Coinbase en Stellar Lumens (XLM) geven samen maar liefst 100 miljoen dollar (huidige koers) aan XLM weg. Gebruikers van Coinbase die zich aanmelden voor het Earn-programma kunnen 50 dollar verdienen, puur door het lezen van wat informatie over Stellar Lumens, het bekijken van een aantal video’s en het beantwoorden van een paar korte vragen.

De actie geldt momenteel alleen voor Amerikaanse gebruikers. Wanneer je jezelf vanuit een ander land aanmeldt wordt je op een wachtlijst geplaatst. De verwachting is dat ook wij, als Nederlanders of Belgen, binnenkort aan Coinbase Earn mogen deelnemen. Twijfel dus niet langer en maak een account aan op Coinbase. We vertellen je in onze uitgebreide gids hoe dit precies werkt.

En dan hebben we nog een extraatje; Wanneer je via deze link een account aanmaakt op Coinbase en voor minimaal 100 dollar (81 euro) aan cryptocurrencies koopt dan krijg je 10 dollar (8 euro) aan Bitcoins gratis. Benieuwd in welke coins je het beste kunt investeren? Lees dan ons nieuwste advies.