Cryptocurrency exchange Binance is nu ook beschikbaar in het Nederlands

Goed nieuws voor diegenen die graag cryptocurrencies willen verhandelen maar het maar lastig vinden om dit in het engels te doen. Exchange Binance heeft namelijk de website nu ook in het Nederlands beschikbaar gemaakt. Dit betekent dat je nog eenvoudiger cryptocurrencies kunt kopen en verkopen.

Binance is één van de beste exchanges voor het verhandelen van digitale valuta. Hier kun je terecht voor een grote hoeveelheid aan cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Vechain, Iota, Ripple, Neo en nog veel meer. Het verhandelen van deze digitale valuta is zeer eenvoudig, maar nu wordt het nog eenvoudiger omdat de gehele interface van de exchange in het Nederlands te gebruiken is. Het aanpassen van de taal kun je eenvoudig rechtsboven in het venster van de exchange doen.

Neem direct een kijkje op de website van Binance voor alle mogelijkheden. In onze handleiding voor Binance lees je precies hoe je cryptocurrencies kunt verhandelen op deze exchange. Wil je meer weten over hoe jij je kansen moet spreiden? Lees dan ons artikel over het inrichten van je portfolio.