Gratis XLM (Stellar Lumens) voor Nederlanders – lees hoe

Een tijdje terug schreven we al over de mogelijkheid om gratis XLM (Stellar Lumens) te verdienen via Coinbase, maar deze actie was destijds nog niet beschikbaar voor Nederlandse gebruikers. Dat is sinds deze week anders; ook Nederlanders kunnen tot wel 50 dollar aan XLM gratis op hun account bijgeschreven krijgen door een paar simpele video’s te bekijken en vragen te beantwoorden. Hieronder lees je hoe dit werkt.

Coinbase Earn

Coinbase heeft onlangs het programma Coinbase Earn in het leven geroepen. Met dit programma wil het bedrijf mensen bekendmaken met cryptocurrencies en ook specifieke digitale munten. Eén van de eerste projecten binnen het programma is dat van XLM (Stellar Lumens) en als jij je inleest over deze digitale munt kun je 50 dollar aan XLM verdienen, helemaal gratis.

Coinbase en Stellar Lumens (XLM) geven samen maar liefst 100 miljoen dollar (huidige koers) aan XLM weg. Gebruikers van Coinbase die zich aanmelden voor het Earn-programma kunnen 50 dollar verdienen, puur door het lezen van wat informatie over Stellar Lumens, het bekijken van een aantal video’s en het beantwoorden van een paar korte vragen.

Krijg nu je gratis XLM

De actie is sinds kort ook beschikbaar voor Nederlandse en Belgische gebruikers. Hoe je 50 dollar aan XLM kunt verdienen is heel eenvoudig. Allereerst maak je een account aan op Coinbase. We vertellen je in onze uitgebreide gids hoe dit precies werkt. Vervolgens gebruik je deze link om aan de XLM-actie mee te doen. Heb je de video’s bekeken en de vragen juist beantwoord, dan krijg je 10 dollar aan XLM. Nodig je vervolgens vrienden uit dan krijg je er nog eens 40 dollar aan XLM bij.

En dan hebben we nog een extraatje; Wanneer je via deze link een account aanmaakt op Coinbase en voor minimaal 100 dollar (81 euro) aan cryptocurrencies koopt dan krijg je 10 dollar (8 euro) aan Bitcoins gratis. Benieuwd in welke coins je het beste kunt investeren? Lees dan ons nieuwste advies.