Deze vijf cryptocurrencies gaan in 2018 hard stijgen

Het blijft lastig in een speculatieve markt maar er is een aantal cryptocurrencies waar we in 2018 hoge verwachtingen van hebben. In onze optiek zijn er vijf coins die je aardig wat winst kunnen bezorgen, mits je ze vast weet te houden tijdens lastige momenten. Let wel; het blijft speculeren en niemand weet zeker wat er gaat gebeuren. Leg dus geen geld in dat je niet kunt verliezen. Hier volgen de mogelijk meest winstgevende cryptocurrencies voor 2018.

Lees meer over het kopen van cryptocurrency.

VeChain (Ven / Vet)

VeChain is in onze optiek één van de beste cryptocurrencies van dit moment. Deze coin heeft een echt werkend product op de markt, heeft al een groot aantal partners en werkt samen met de Chinese overheid. Dat is niet alles want als je VeChain vanaf Q2 in een officiële wallet houdt verdien je automatisch Thor, de coin die gebruikt wordt voor het gebruik van de blockchain. Lees meer over VeChain op reddit.

Icon (ICX)

Icon is ontwikkeld om alle blockchains met elkaar te verbinden. Het wil een soort gigantisch ecosysteem worden die alle blockchains van instanties samenbindt. Dit kunnen bijvoorbeeld de blockchains van banken, bedrijven, universiteiten, ziekenhuizen en allerlei andere organisaties zijn. Die organisaties kunnen hun informatie delen dankzij de hoofdblockchain van Icon. In januari lanceert Icon zijn mainnet. Lees meer over Icon op reddit.

Bitcoin (BTC)

Er is aardig wat aan te merken op de cryptocurrency Bitcoin, van lange transactietijden tot hoge transactiekosten, maar het lijkt erop dat bitcoin door zijn status niet snel verdwijnt. Bitcoin blijft waarschijnlijk heer en meester en zal in 2018 dan ook een nieuw hoogtepunt bereiken. Waar dat ligt? Misschien wel rond de 100.000 dollar. Lees meer over Bitcoin op reddit.

Ethereum (ETH)

Hoewel Ethereum in 2017 ook wat klappen te verwerken heeft gehad is het vertrouwen in het team achter de cryptocurrency erg groot en stijgt het aantal coins dat op de blockchain van Ethereum gelanceerd wordt nog altijd. De verwachtingen van Ethereum voor 2018 zijn hooggespannen, iets dat we ook terugzien in de recente prijsstijging. Waar je begin 2017 nog een paar honderd euro voor Etereum betaalde ligt dat nu rond de 1.000 euro. Lees meer over Ethereum op reddit.

Neo (NEO)

Neo wordt door velen ook wel de Chinese Ethereum genoemd. Neo biedt ongeveer dezelfde mogelijkheden als Ethereum; het lanceren van coins op een eigen blockchain. Maar, Neo ondersteunt meer programmeertalen en heeft ook een sneller netwerk. Daarbij kun je als je Neo in een officiële wallet bewaart GAS verdienen. De waarde was begin 2017 minder dan 1 dollar per neo-munt maar steeg afgelopen jaar hard naar inmiddels ruim 100 euro. Lees meer over Neo op reddit.

Waar kun je deze coins kopen?

Alle bovenstaande cryptocurrencies kun je kopen op Binance. Lees onze uitgebreide Binance handleiding over hoe je deze coins op de exchange kunt kopen.