Zo bekijk je alle withdrawal fees (opnamekosten) van Bittrex en Binance

Als je in cryptocurrencies handelt op een exchange dan krijg je te maken met withdrawal fees, oftewel opnamekosten. Dit zijn de kosten die je moet betalen wanneer je een bepaalde digitale munt van de exchange af wilt halen. Vanaf nu kun je in één eenvoudig overzicht zien wat die kosten per munt en per exchange zijn.

Witdrawal fees Binance en Bittrext

Binance en Bittrex zijn twee van de grootste exchanges waar je kunt handelen in cryptocurrencies. Met name bij Binance kun je nagenoeg alle grote digitale munten vinden. Je kunt deze cryptomunten kopen en verhandelen voor andere munten. Je kunt ze zelfs omzetten in TrueUSD (TUSD) of Tether (USDT).

Maar, wanneer je munten van een exchange weg wilt halen, bijvoorbeeld om naar je eigen wallet te sturen of naar een andere partij te sturen om er euro’s voor te krijgen, dan moet je opnamekosten betalen. In het engels zijn dit de withdrawal fees. Deze kosten verschillen per cryptocurrency.

Wil je cryptocurrencies verhandelen op een exchange? Lees dan onze handleiding voor Binance door.

Natuurlijk wil je niet teveel betalen en van te voren weten waar je aan toe bent, en daarom hebben we een handige tip voor je. Via deze website kun je namelijk alle witdrawal fees vinden voor alle cryptocurrencies die te verhandelen zijn op Binance en Bittrex. De opnamekosten worden om de paar minuten vernieuwd waardoor je altijd en direct op te hoogte bent van de juiste tarieven.

Lees meer over de snelste en goedkoopste manier om cryptocurrencies te kopen.