Welke cryptocurrencies (coins) kun je nu het beste kopen?

We krijgen de vraag bijna dagelijks; welke coins – oftewel cryptocurrencies kunt je nu (zomer 2018) het beste kopen om er straks de meeste winst uit te halen? Een eenduidig antwoord is hierop niet te geven en financieel experts zijn we ook niet, maar we kunnen we een aantal projecten onder elkaar zetten die veelbelovend zijn.

Doe eigen research

Allereerst moeten we je op het hart drukken dat eigen research het allerbelangrijkste is. Je moet investeren in cryptocurrencies waar je zelf in gelooft, waarvan je weet wat ze bieden, waarvan je de plannen voor de toekomst weet en waarvan je weet hoe het verloop van de prijs de afgelopen maanden gegaan is. Hoe je dit precies doet leggen we uit in ons artikel over het kiezen van de juiste cryptocurrency.

Welke cryptocurrencies (coins) kun je nu het beste kopen?

Natuurlijk doen wij ook ons eigen research en dit levert voor ons een aantal projecten op waar we in geloven en waarvan we verwachten dat ze op termijn voor een mooie winst kunnen zorgen. Hieronder zetten we deze veelbelovende cryptocurrencies onder elkaar. Let wel; dit is geen financieel advies.

VeChain

VeChain (VET / VEN) is een drie jaar oud en wereldwijd blockchainplatform voor producten en informatie. Het bedrijf heeft als één van de weinige cryptocurrencies al een werkend product, tientallen grote partners, diverse deals en een ervaren en uitgebreid team. VeChain biedt blockchain-oplossingen voor verschillende industrieën, zoals auto’s, luxe goederen, retail, etenswaren, enz. Het doel van het bedrijf is om end-to-end productcontrole te garanderen. Bovendien kunnen bedrijven hun eigen dApps (gedecentraliseerde applicatie) bouwen op de blockchain van VeChain. Momenteel ligt de prijs van VeChain erg laag en in onze optiek is dit een perfect instapmoment.

Wil jij VET kopen? Dan raden we je aan dit via Binance te doen. Let wel dat de coin daar nu nog VEN als symbool heeft. Meer over hoe je hier cryptocurrencies koopt lees je in onze Binance handleiding. Wil je direct aan de slag, lees dan ons artikel over een cryptocurrency kopen.

Lees ook: de snelste en goedkoopste manier op cryptocurrencies te kopen.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin blijft nog altijd de belangrijkste cryptocurrency, ondanks het feit dat de waarde van deze munt de laatste maanden hard gedaald is. Toch geloven wij, en met ons vele experts, nog altijd in Bitcoin en is de verwachting dat deze munt binnen niet al te lange termijn de weg omhoog weer zal vinden. De bodem lijkt bereikt en daarom is dit een goed moment om te investeren in Bitcoin.

Wil jij Bitcoin kopen? Lees dan ons artikel over een cryptocurrency kopen. Hier vind je verschillende partijen waar je deze cryptocurrency kunt kopen.

Icon (ICX)

Icon is ontwikkeld om alle blockchains met elkaar te verbinden. Het wil een soort gigantisch ecosysteem worden die alle blockchains van instanties samenbindt. Dit kunnen bijvoorbeeld de blockchains van banken, bedrijven, universiteiten, ziekenhuizen en allerlei andere organisaties zijn. Die organisaties kunnen hun informatie delen dankzij de hoofdblockchain van Icon. Inmiddels heeft ICX zijn eigen blockchain gelanceerd en worden er met regelmaat partners aangekondigd. Ook de prijs van ICX ligt in onze optiek nu op een perfect niveau voor een investering.

Wil jij ICX kopen? Dan raden we je aan dit via Binance te doen. Meer over hoe je hier cryptocurrencies koopt lees je in onze Binance handleiding. Wil je direct aan de slag, lees dan ons artikel over een cryptocurrency kopen.

EOS (EOS)

EOS is een cryptocurrency die zich richt op zogeheten smart contracts en wil de concurrentie aangaan met Ethereum. Waarin EOS zich wil onderscheiden is het aantal transactie per seconde die het netwerk kan verwerken. Dit aantal ligt vele malen hoger dan bij de wat meer traditionele blockchains, zoals Ethereum, Bitcoin of Litecoin. Daarnaast vraagt EOS geen kosten voor transacties; dat is helemaal gratis. Ook heeft EOS een eigen vermogen waarmee goedgekeurde partijen hun projecten op de EOS blockchain kunnen lanceren. Dit gaat zonder ICO-sale want de kosten worden uit het vermogen betaald. Alle EOS-bezitters krijgen een aantal coins van het nieuwe project als airdrop gratis toegestuurd. EOS is een enorm interessant project en begin nu echt vorm te krijgen. Als het project je interessant lijkt dan is dit het moment om te investeren.

Wil jij EOS kopen? Dan raden we je aan dit via Binance te doen. Meer over hoe je hier cryptocurrencies koopt lees je in onze Binance handleiding. Wil je direct aan de slag, lees dan ons artikel over een cryptocurrency kopen.

Lees meer over hoe je jouw cryptocurrency portfolio het beste inricht.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) is een openbaar en gedecentraliseerd blockchain project in ontwikkeling. Net als Ethereum heeft Cardano het doel om een Smart Contract platform te worden, maar dan wel met meer geavanceerde features. Smart Contracts laten applicaties en systemen automatisch handelingen uitvoeren. Dit gebeurt door vooraf in de blockchain geprogrammeerde logica. De ontwikkelaars van de Cardano claimen dat dit het eerste blockchain platform is dat op wetenschappelijk onderzoek en wiskundige theorieën gebaseerd is. Het team noemt de blockchain en de ADA cryptocurrency dan ook wel de “derde generatie blockchain”. Cardano (ADA) staat nog in de kinderschoenen maar de verwachtingen voor de officiële lancering van de blockchain zijn hoog.

Wil jij Cardano (ADA) kopen? Dan raden we je aan dit via Binance te doen. Meer over hoe je hier cryptocurrencies koopt lees je in onze Binance handleiding. Wil je direct aan de slag, lees dan ons artikel over een cryptocurrency kopen.